Visszáru

Visszaküldés és Visszatérítés

Hogyan küldhetem vissza a terméket?

Visszárut a csomag átvételétől számított 14 naptári napon belül van lehetőség visszaküldeni.

Visszáru szándékát a visszaru@milipol.hu e-mail címen jelezze. Az e-mailben mindenképpen tüntesse fel a vásárlás dátumát, a rendelési számot, a megvásárolt termék cikkszámát és megnevezését, a vásárolt termék bruttó árát, a visszáru okát, valamint bankszámlaszámát, amelyre az összeget visszautalhatjuk.  Mellékletként minden esetben csatolja a vásárlást igazoló számlát.

Visszáru küldésének lehetőségei:

-Ingyenes visszavét az üzletbe (1089, Budapest, Elnök u.1; H-P 9-16 óráig),

-kérheti, hogy visszáruját rajtunk keresztül a GLS futár vegye fel , ebben az esetben a visszaszállítási költsége (1.990 Ft) levonásra kerül a visszautalásra kerülő termék/termékek árából. Ha ezt a lehetőséget válassza, meg kell adni, hogy hova küldjük a futárt csomagért (név, cím, telefonszám és e-mail cím; címet csak ebben a formátumban tudunk elfogadni: irányítószám, város, utca, házszám és amennyiben társasház, emelet és ajtó).

-más futárszolgálaton keresztül is feladhatja nekünk a visszaküldésre kerülő terméket/termékeket az alábbi címre:

1089 Budapest, Elnök utca 1.

A visszaküldeni kívánt terméket/termékeket mindig jól csomagolja be, hogy azok ne sérüljenek a szállítás során, továbbá a termék mindig eredeti címkével és számlával együtt érkezzen meg hozzánk. A szállítás során sérült, címke nélküli termékeket nem áll módunkban visszavenni.

Mi történik a visszaküldött termékekkel, miután már visszaküldtem nektek?

Miután a megfelelő csomagolásban visszaküldte nekünk a terméket a GLS-en vagy egy másik, Ön által választott futárszolgálaton keresztül, a csomag útnak indul hozzánk. A beérkezett termékeket először kicsomagoljuk és azonnal nyilvántartásba vesszük, hogy a pénzvisszatérítés elindulhasson. A visszaküldött termékeket gondosan átnézzük, amennyiben azok sérülten vagy foltosan érkeznek vissza hozzánk, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Van-e lehetőség a visszaküldött termék közvetlen cseréjére?

Nem, egy visszaküldött termék közvetlen cseréjére nincs lehetőség. Amint az Ön által visszaküldött termék beérkezik hozzánk és ellenőriztük az állapotát, indul a jóváírás arra a számlára, amelyet Ön megadott. A másik méretet pedig – amennyiben elérhető – külön meg tudja rendelni.


Híreink

Maradjon naprakész legfrissebb információinkal

TASER történelem

Jack Cover, a NASA kutatója 1969-ben kezdte meg a TASER (tézer) kifejlesztését, 1974-re elkészítette az első készüléket, amelyet Thomas A Swift Elektronic Riflének, vagyis TASER-nek nevezett el. Először lőfegyvernek minősítették, hiszen lőporral működött „az erőszak biztonságosabb használatának a polgárok és a bűnüldözés számára” megalkotott készülék.

Légzésvédelem újragondolva – hőkamera a légzőben

Az elmúlt 40 év jelentős változásokat hozott a tűzoltás történetében. Szerzőnk a széles eszköztárból a légzésvédelmi eszközöket emeli ki, mivel a tűzoltó számára ez az egyik legfontosabb életvédelmi munkaeszköz, és mára ez is egy komplett, intelligens rendszer lett. Már 1990 óta kézi hőkamerákkal dolgozunk, hogy átlássunk a sűrű, vastag füstön, a termikus képalkotó technológia fejlődése azonban a fizikai méretek csökkenésének köszönhetően egészen újszerű és hatékony alkalmazási lehetőségek.

Sisak kamerák különleges bevetésre

A MOHOC cég hitvallása, hogy a világ legkeményebb háborús harcosai megérdemlik a küldetésükhöz méltó felszerelést. A cég vezetőinek véleménye szerint mindazt, amit csinálnak, kifejezetten a kezelő szem előtt tartásával tervezik, fejlesztik és gyártják. Valamennyi termékük NATO/NSN kódolású, és célja a speciális üzemeltetők szituációs tudatosságának növelése a lehető legszigorúbb körülmények között.

SIOEN

A SIOEN gyár alapvetően nagy ellenállóképességű, magas minőségű műszaki textíliák gyártója és fejlesztője. Termékskálája egyedülálló az Európai Unióban. A késnek is ellenálló ponyvájuk a geomembránnal szőtt geotextília (ún. pvc-interpolimer) világszabadalom.  Savak, lúgok, olajok ellen nyújt védelmet, mindezek mellett UV és hőmérsékletálló is. 

5.11 kezdet

Sokan nem tudják, de az 5.11 Tactical eredetileg hegymászó felszereléseket gyártott. Az 1930-as években a Yosemite-ben új szubkultúra született, a szabadidős hegymászás szerelmesei Amerika minden tájáról érkeztek, hogy hódoljanak szenvedélyüknek. Ez adta az ötletet Royal Robbins hegymászónak. Céget alapított, hogy minőségi felszereléseket adjon el ezeknek a hegymászóknak. A Royal Robbins Outdoor Accessories nevet adta neki.

FOGMAKER® Szabadalmaztatott nagynyomású tűzoltó technológia.

A Svéd Fogmaker International AB által gyártott FOGMAKER® automata tűzoltó berendezés minden típusú motor és zárt térbe a tökéletes védelmi megoldás. A FOGMAKER™ egy olyan innovatív vízbázisú tűzoltó rendszer, ami 3mp alatt nem csak eloltja a tüzet, hanem 10mp-en belül vissza hűti környezetét öngyulladási érték alá.